About

Compositie, licht en techniek. Dat is waar mijn fotografie om draait. Plus de interactie met iedereen die bij een shoot betrokken is.

Ik ben gespecialiseerd in stills, culinair en interieurfotografie voor (tijdschrift)redacties, bedrijven en bureaus voor communicatie, reclame en contentmarketing. Ik werk vanuit een eigen, ruime studio - compleet met professionele keuken - op de inspirerende Noordelijke IJ-oever in Amsterdam. Soms alleen, maar meestal met een uitgebreid team van creatieven.

Mijn studio is eenvoudig te bereiken met de auto (vrij parkeren!) en het openbaar vervoer (met de pont van en naar Amsterdam CS!).

 

Klanten:

AdviceRobo/Anneke Ammerlaan/Allerhande/Ariadne at Home/BankGiro Loterij/BBCW/Beddinghouse/Belly and Brain/Bite Communications/Bijenkorf/Body& Fit/Britt Das/Claudio Ferrici/Communication Concert/Creafort/De Schepper Campagnes/Du Bois Ording Design/Elegance/ELLE eten/Elsevier Thema/Etos/Esta/FHV/FCA!/Fitboutiqs/Flair/Fortis/Gall&Gall/Heat Creative Communications/HEMA/Holland Drive/Hoogte 80/Hudson's Bay/Inmerck/intratuin/It Dreamlan/Judith Rasenberg/Jumbo/Jump/Karwei/Keja Donia/Kidzimpulz/Kosmos Z&K Uitgevers/Lava/LBL/Libelle/Marc van Meurs/Magazine Partners/Mo'Media/Man/Marber products/Marie Gon/Marjolein Vonk/Media Partners/Menu/Mereveld/Millford vd Berg/Michelle Matthijssen/Mountain Design/Multivlaai/Nationale Postcode Loterij/Nederlands Interieur Instituut/Out of Factory/PPGH-JWT/Pauliene van Buringen/Regina van Geerts/Return to Sender/Het Reklame Team/Rapp Collins/Selmore/Shopping Times/Sla/Samen met Max/Sanoma/Super de Boer/Stempels en Oster/SVT creative consultants/Taco Mundo/Tequilla-Direct Company/Tip Culinair/Total Design/Univé/Uppig/Urban Cotton/Van Gilse/Vestia/Visser Bay Anders Toscani/V&K publishing/VB visual design/VIVA/VriendenLoterij/VSM/VT wonen/Wehkamp/Yes/Yon vormgeefwerk/Yolanda van de Jagt/Young&Rubican